torsdag 14. oktober 2010

Førsteinntrykk

07/10 2010
Da er vi i Afrika. Vi kom til Entebbe, flyplassen utenfor Kampala onsdagskveld. Det blei vi godt tatt i mot av uncel Sam, Phonia og Peter. De første dagene til søndag skal Sofie og jeg være i Kampala sammen med de to andre fra LAGET, Kristine og Thea. Deretter drar vi videre til Lira, som ligger 6 timer med buss fra Kampala, nordover.

Det er så rart å være her. Det er som å være i en film, som spiller seg ut foran meg. Jeg ser damer kommer bærende med krukker og varer på hode, barn som vinker og smiler, sykler som er lasta i mange lag på pakkebæreren og trafikken som virkelig ikke kan beskrives før du har opplevd den selv. Det er så mye nytt og annerledes og det er som å være et lite barn igjen, som betrakter verden. Jeg vet heller ikke hva som er normalt. Oppfører jeg meg rart nå eller ikke? Hva forventer de av meg? Hvordan skal jeg gå kledd? Skal jeg smile? Når skal jeg le? Jeg ser bare biter av hva som forgår rundt meg, jeg klarer ikke å ta innover meg hele bilde. Kan på en måte sammenligne meg med en hest som går med skylapper. Jeg ønsker ikke å ha skylappene der, men kan ikke klare å ta inn alt sammen på ei gang. Jeg lurer veldig på hvordan det kommer til å bli her. Nå er alt spennende og nytt og jeg glede meg til å komme i gang.

Dagens bibelvers:
”Jeg vil lære deg og vise deg den vei du skal vandre, jeg vil gi deg råd med mitt øye.” Salme 32:8

Jeg vil stole på at Gud går med meg, hjelper meg og viser meg hvordan ting er etter hvert som jeg går. Nå har vi starta…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar