mandag 4. oktober 2010

Familie og venner

Nå begynner dagen for avreise og nærme seg veldig.Onsdag morgen klokka 7 går flyet. Det har vært kjempedeilig og vært hjemme denne helga med venner og familie. Og tror nok ikke at det går helt opp for meg at jeg skal reise fra alle for et halvt år...

Her er noen bilder fra helga :) 7 kommentarer:

 1. HEEEI!

  Utrolig spennende at du skal reise til Uganda! Det er utrolig merkelig å tenke på at man ikke ser folk igjen på veldig lenge, og det gikk ikke opp for meg før jeg ikke kunne se mamma og pappa mer tror jeg, haha! Håper ikke du får en major jetlag sånn som jeg fikk, for det var helt forferdelig!

  Hva skal du gjøre i Uganda?

  - Katrine (eller Kate som jeg heter nå, haha!)

  SvarSlett
 2. Hei Kate ( Katrine ) det er Anne Marie som må inn å sjekke. Håper du trives i USA, det er jo lenge du skal være der. Det var litt trist da Kristine reiste i natt, men det spennende også.Jeg kjørte henne til Kjevik, der var det mange spente og reiseklare ungdommer og flere nervøse foreldre.

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg så veldig til å høre hvordan dere har det :) Kommer nok til å følge med på bloggene deres! Lykke til!
  Marie som var i uganda i fjor :)

  SvarSlett
 4. Hvordan går det Kristine?? Savner deg allerede!!!!

  SvarSlett
 5. Hei Kratrine:) koselig å høre fra dæ. Uganda har bare ein time forskjellel fra Norge, så det gjekk veldig bra. Æ ska jobbe med FOCUS. Det er det samme som skoleLAGET i Norge. Åså ska mi være med ein del i krika. Tru dette komme t å bli veldig spennanse. Åssen går det i USA då? Trives du?

  Det må du gjør Marie :)

  SvarSlett
 6. Har det kjempefint her i USA! Liker amerikansk livsstil og kultur mye bedre enn den norske for øyeblikket, haha! Det er så mye som skjer hele tiden med sport i skolen, bonfires, man går ut og spiser, henger sammen med venner... Det er helt fantastisk! Og Homecoming (veeeldig amerikansk) var bare helt awesome! Er så glad for at jeg reiste dette året! :D

  Du kommer sikkert til å få oppleve kjempemasse i Uganda! Utrolig spennende!

  SvarSlett
 7. Så bra å høre at du trives!

  SvarSlett